Ons team

// ONS TEAM

SOLIDE EN GEDREVEN

Nana Scholten-Cobbina is de initiatiefneemster en oprichter. Zij is ook betrokken bij de organisatie van veel goede doelen in de regio Voorst/Deventer.

De mede bestuursleden en oprichters van de stichting zijn Robert Heida (Voorzitter) en Henk Veneman (Penningmeester).

Samen bouwen wij aan een professionele organisatie om de straatkinderen in Ghana echt te helpen via onze persoonlijke inzet, netwerken en via de website streetkidsghana.com.

Door fondsen te werven, resultaten te laten zien en verantwoording aan de donateurs af te leggen.

Nana

Nana Cobbina-Scholten – Initiatiefneemster en Oprichter

Ik ben opgegroeid in Ghana en opgeleid tot dermatoloog. Ik had daar een succesvol bedrijf. Ik ben gestopt met mijn huidverzorgings-instituut in Ghana en voor de liefde naar Nederland verhuisd. Ik heb het geluk veel van de wereld te hebben gezien en met allerlei verschillende mensen en culturen in aanraking gekomen. Ik geloof in mensen omdat mensen de meest inclusieve soort van de planeet zijn. Ik ben iemand die gelooft in gelijkheid en vriendelijkheid. We kunnen dat alleen bereiken met medeleven en vergeving.

Vanaf mijn jongste jaren ben ik opgeroeid in een welvarend gezin waarbij altijd de nadruk werd gelegd op medeleven en zorg voor onze minder bevoorrechtte medemens. Zo werden er vanuit mijn “kringen” regelmatig weeskinderen opgevangen en op weg geholpen om ze uit hun zwervende uitzichtloze bestaan te reden.

Nu in Nederland ben ik gezien mijn opvoeding en ervaringen als vanzelfsprekend betrokken geraakt bij veel sociale projecten. Altijd heb ik mij ingezet om waar mogelijk de weeskinderen in Ghana te helpen. Nu is de tijd om het grootschaliger aan te pakken en werkelijk een verschil te maken! Daarom heb ik het initiatief genomen de Stichting Inclusive Wave Ghana op te richten samen met mijn fantastische team Robert en Henk.

Ik hoop op je steun en in korte tijd samen met jou resultaten te boeken!

Robert

Robert Heida – Voorzitter

Ik ben een sociaal bewogen ondernemer als trotse exclusieve importeur en distributeur van Arditi Coffee uit Rome. In al mijn zakelijke activiteiten heb ik verschillende goede doelen gesteund. Goede doelen die hulp bieden aan mensen die minder geluk hebben dan wij door omstandigheden die buiten hun macht liggen. Het is geweldig om voor deze mensen een verschil te maken, zelfs een kleine bijdrage kan een leven volledig de goede kant op helpen!

In 2021 kwam ik in contact met Nana Scholten en haar initiatief om weeskinderen in Ghana te helpen aan een veilig leven en perspectiefvolle toekomst. De structurele werkwijze sprak mij aan. Daarom zet ik mij graag als bestuurslid in om deze kinderen aan een menswaardige toekomst te helpen!

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen hoeveel liefde en geluk wij een verlaten kind geven met onze inzet en donaties! Een fantastisch gevoel!!!

Henk

Henk Veneman – Penningmeester

Ik ben gepensioneerd schooldirecteur basisonderwijs. Ik woon in Apeldoorn. In het onderwijs was ‘creëren van gelijke kansen voor iedereen’ voor mij zo’n beetje het belangrijkste uitgangspunt. Ik werkte op scholen waar naast ontwikkelen van kennis het ‘leren samenleven’ hoog in het vaandel stond. Na mijn pensionering ben ik maatschappelijk betrokken gebleven. In de sport als begeleider van jonge schaats talenten en actief in de Gemeenteraad in Apeldoorn.

In contact met Nana Scholten ging het al vanzelfsprekend over ‘iedereen hoort gelijkwaardig mee te tellen’. Hier in onze eigen dorpen of steden, maar ook internationaal. In die gesprekken werd de kiem gelegd voor Inclusive Wave Ghana.

Om ook in de praktijk de daad bij het woord te voegen.

// HOE KAN JE HELPEN?

DONEER

SPONSOR ONS

Neem hier contact op over sponsoring..

AMBASSADEUR WORDEN

Neem hier contact op als je ambassadeur wilt worden of op een andere manier fondsen kan werven..

ANDERE POSITIEVE BIJDRAGE

Naast donaties en sponsoring wordt iedere positieve bijdrage heel erg door ons gewaardeerd, ideeën, schooladoptie, acties, reclames, artikelen, sponsorprogramma’s, noem maar op.

Wij zien uit naar je positieve plannen via het contactformulier..

Schuiven naar boven